BELANGRIJK BERICHT VOOR ONZE ABONNEES

Beste tuinliefhebber,

Door allerlei omstandigheden zijn we genoodzaakt ons aanbod van zaad, aardappelplantgoed, vetstoffen, potgrond en dergelijke voor het volgende tuinseizoen aan te passen en worden de bestellijsten je wat later bezorgd dan gewoonlijk. We willen je hiermee opnieuw financieel voordelige en kwaliteitsvolle producten aanbieden.

De bestelbonnen – dit jaar EEN PRIMEUR bij de firma Bloemen en Planten Faingnaert’ uit Sint-Maria-Lierde – zullen heel binnenkort verspreid worden, hou dus zeker uw brievenbus goed in het oog! Mocht u echter GEEN bestelbon (meer) wensen, gelieve dit dan zo spoedig mogelijk mee te delen aan één van onze bestuursleden. Dit zou ons immers veel overbodige kosten en tijd kunnen besparen!

Het lidgeld voor 2019 bedraagt 8 euro en een abonnement op het maandblad TUINHIER (11 nummers) ontvangt u voor slecht 22 euro (inclusief lidkaart). Het maandblad bevat zeer nuttige informatie en is onmisbaar voor elke tuinier! Ook de jongeren kunnen er kennismaken met de geneugten van het tuinieren. Abonnees ontvangen bovendien nog een aparte lidkaart die recht geeft op korting in bepaalde handelszaken of bij evenementen in gans Vlaanderen!

Je kan je lidgeld steeds betalen via overschrijving van 8 euro of 22 euro (lidgeld + abonnement) op het vertrouwde rekeningnummer bij de bank ING BE47 6524 8239 0580, met vermelding van uw naam + lidgeld of abonnement. Uw lidkaart wordt je daarna persoonlijk aan huis bezorgd of met de post toegestuurd.

(!) OPGELET: abonnees op het maandblad TuinHier dienen de betaling van 22 euro uit voeren uiterlijk vóór 1 januari 2019, indien zij ononderbroken verder wensen te genieten van het abonnement op het maandblad TuinHier!!!

ALVAST GEZELLIGE EINDEJAARSDAGEN EN TOT HEEL BINNENKORT!

Namens het Bestuur,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: