Snoeidemonstratie op zondag 13 november 2022

De snoeidemonstratie gaat door in de tuin van ons bestuurslid Marnix Bomon, Pijlekaartstraat 95A Schendelbeke, vanaf 9u30.

Samen met snoeimeester Frans Vanden Bosch gaan we na hoe de bomen en planten die verleden jaar gesnoeid zijn,  hierop gereageerd hebben. En Frans zou Frans niet zijn als hij ons dit jaar ook weer niet wat nieuwe snoeitips zou meegeven.

Je kan die daar ook jouw witloofwortels bestellen (10 euro per zak van 50 wortels) en je lidgeld met abonnement op het maandblad Tuinhier vernieuwen voor 23 euro. Voor je lidgeld zonder abonnement dien je 10 euro te betalen. Wie niet aanwezig kan zijn op de snoeidemonstratie, kan wortels bestellen (uiterlijk 25 november 2022) en het lidmaatschap vernieuwen door het passend bedrag over te schrijven op ons rekeningnummer BE29 9733 7625 6364.

Graag tot 13 november

Het Bestuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: