Lid worden

Ben je tuinliefhebber, dan kan je lid worden van onze vereniging. Je hoeft daarvoor zelfs niet in Schendelbeke te wonen. Ook als inwoner van bijvoorbeeld Lierde, Galmaarden of Herzele kan je bij ons aansluiten.

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt 10 euro of 23 euro.

Voor 10 euro krijg je de afdelingslidkaart, met op de achterzijde de Brico-Discountkaart, gratis advies en hulp bij tuinproblemen via onze bestuursleden, gratis snoeilessen, demonstraties en voordrachten. Bovendien kan je deelnemen aan de jaarlijkse groepsaankoop van zaden, planten, meststoffen en dergelijke meer, waarbij we steeds zo gunstig mogelijke voorwaarden proberen te bedingen bij onze leverancier(s).

Voor 23 euro krijg je bovenop de voorgaande voordelen de 11 nummers van het maandblad “Tuinhier”, met tal van interessante weetjes over tuinieren en met een nationale lidkaart die korting biedt in bepaalde handelszaken en op bepaalde evenementen.

Ten slotte nog even aanstippen dat je als lid voor een schappelijke prijs kan deelnemen aan het jaarlijkse ledenfeest (eind maart – begin april) en de jaarlijkse busuitstap.

%d bloggers liken dit: