Voorwoord

Beste vrienden, tuinliefhebbers

Welkom op de website van “TuinHier – Afdeling Schendelbeke”

Onze website vormt een permanent contactpunt tussen het bestuur en de leden. Directe contacten en ontmoetingen zijn uiteraard heel belangrijk en daarom blijven we onze gebruikelijke activiteiten met de nodige zorg en regelmaat organiseren. Maar je moet ook op elk moment van de dag, van het seizoen of van het jaar informatie kunnen ontvangen of antwoord kunnen krijgen op je vragen omtrent je tuin of de activiteiten van de afdeling. Daarom is onze website nuttig en nodig en, naar ik hoop, zal je je langs deze weg nog meer betrokken voelen bij de werking van je afdeling.

Voeg onze site dus zeker toe aan je favorieten!

www.volkstuinschendelbeke.com (https://www.volkstuinschendelbeke.com)

Voor de totstandkoming en het beheer ervan ben ik heel veel dank verschuldigd aan onze secretaris Gunther, de drijvende kracht achter dit initiatief. Mede dank zij de onbaatzuchtige inzet van de volledige bestuursploeg kan ik je deze interessante, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website aanbieden.

Aan de huidige leden, van harte dank voor jullie trouw lidmaatschap

Aan de nieuwkomers, van harte dank voor jullie belangstelling en heel veel succes en voldoening gewenst in jullie siertuin en moestuin!

Guido De Pelsemaeker
Voorzitter

%d bloggers liken dit: